top of page

Seminar 'Perfect Heelwork©' met Mareike Doll


De afgelopen 3 dagen hebben we Mareike Doll op ons terrein gehad om ons een driedaagse uitleg te geven over perfect heelwork. Met een groep van 20 personen hebben we genoten van de informatie die Mareike ons gaf, de nieuwe inzichten, de oefeningen en vooral de positieve effecten die we bij alle deelnemers met hond zagen! Samen met Ariz heb ik deelgenomen aan dit seminar. Met de duidelijke uitleg van Mareike bleek dat de telgang waarin Ariz voornamelijk zijn volgwerk doet, ook de reden is dat hij tegen mijn been duwt. Om die telgang om te zetten in een draf, moet ik ook gaan draven, dus véél sneller gaan. Een hele opgaaf met een 7-jarige hond om een 'oude' gewoonte om te buigen. Maar een uitdaging die ik met Ariz ben aangegaan en waar we weer veel van gaan leren!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page