top of page

Instructiedag handelen 'Plaats Delict' voor de reddingshondengeleider

Op zaterdag 27 oktober heb ik een seminar Plaats Delict bijgewoond die gegeven werd door Jantine (lid van onze vereniging). Jantine is politiehondengeleider bij de LE en werkt met een zedenhond en een PD hond. 's Morgens gaf zij een interessante theorie sessie over vermissingszaken, verschillende PD's en hoe te handelen rondom de vindplaats als je hond een vermist persoon teruggevonden heeft. 's Middags kregen we een paar praktijkcasussen te zien waarbij steeds één van de aanwezigen mocht uitleggen hoe hij in de situatie zou handelen. Het zien van de praktijk en hoe moeilijk het is om buiten je tunnelvisie om te blijven kijken is een enorme eye opener. Interessante en leerzame dag gehad die een goede aanvulling is op ons inzetwerk.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page