Amerika reis

22 Jun 2017

Nadat Bill Dotson en Cindy Mcarthur van SDONA (Search Dogs of North America) tijdens het WK in september 2016 bij ons op bezoek waren in Italië, kwam vlak erna een uitnodiging voor 3 SAR Seminars in Amerika. Een hernieuwde uitnodiging, want 5 jaar geleden was ik daar ook voor 3 seminars. Maar dit jaar wel graag mét Ariz erbij, want hij moest demonstraties geven in vlakterevieren, puinzoeken en obedience.

De laatste twee jaar geef ik samen met Petra Grothe de seminars in Duitsland, dus samen met haar dit Amerika avontuur aangaan wilde ik graag, en dat lukte! Esther en Marcel wilden deze kans niet missen, en hebben op eigen kosten de reis betaald maar waren uiteraard voor Petra en mij een enorme steun tijdens de praktijkinstructie. De theoriesessies nam ik voor mijn rekening, met aanvullingen van Petra, Esther en Marcel indien nodig. De praktijklessen samen met Petra gegeven, en dat ging fantastisch! Wat een positieve reacties hebben we gekregen over onze (hondentrainings-)kennis, onze wijze van trainen en samenwerken en uiteraard ons team!

We hebben een geweldige tijd gehad samen, Bill heeft ons 3 weken op sleeptouw genomen van Virginia, naar Arizona, naar Indiana. Ariz heeft zich bewezen als gewéldige hond, zoals hij zich heeft gedragen tijdens het reizen, tijdens de seminars en ertussenin. Wat een kanjer is het en wat ben ik trots op hem en hoe we hem hebben getraind!

Dit fotoalbum laat de reis zien tussen de seminars, de reizen, de excursies, het eten, de gezelligheid!

Klik op onderstaande foto!!

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

4e plaats IRO WK 2016 in Italië !

October 4, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

October 15, 2019

August 28, 2018

Please reload

Archive
Please reload

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2020 by BVproject met Brigitte Versterre

T  0031 (0)6 29128303   E  info@bv-dogtraining.com   KvK 69840245

don't just play the wind, know the wind.

W I N D I N D I C A T O R