top of page

Workshop vlakte met Espero Rescue Dogs


Een leuke workshop vlakterevieren vandaag met de reddingshondengroep Espero!

We zijn begonnen met een ochtend theorie en bespreking over de verschillende trainingssituaties. Na de lunch, lekker in het zonnetje in het bos, hebben we een intensieve praktijkmiddag gehad.

Alle geleiders en honden zijn aan de beurt geweest om de techniek van het flankenwerk te oefenen. Doorsturen naar een flank, op tijd terugroepen en doorsturen naar de andere kant. Weer nieuwe inspiratie gekregen en misschien hier en daar weer nieuwe gereedschapjes in hun toolbox kunnen stoppen.

Espero is een groep hondentrainers die goed bezig is en flink aan de weg timmeren om hun honden tot inzetniveau te brengen!

Leuk jullie te leren kennen, Martine, Luc, Caroline, Ria, Pieter, Roeland en Joey en jullie honden! We gaan vast nog een keer samen trainen!

 

A fun workshop area search today with the rescue dog group Espero! We started in the morning with theory and discussions about the different training situations. After lunch, in the sunshine in the woods, we had an intense practice afternoon. All doghandlers and dogs have been in turn to practice the flanking technique. Forward to a flank, recall on time and forward to the other side. Once again got a new inspiration and maybe again and again to put new tools in their toolbox. Espero is a group of dog trainers who are doing good work and carving the road to bring their dogs to the level of real missions!

Nice to get to know you, Martine, Luc, Caroline, Ria, Pieter, Roeland and Joey and your dogs! We're going to work together again!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page