top of page

Trainingsweek en Puinzoeken-B examen in Tsjechië

Van 12 t/m 16 mei zijn we met het reddingshonden ZON team naar de mooie puin trainingslocatie in Zatec, Tsjechië geweest. We zijn daar al eerder geweest, in 2010 ook met een trainingsweek en in 2010 met de IRO Wereldkampioenschappen, waar ik met Chica een 14e plaats behaalde. Een grote puinlocatie, waar we elke dag met onze honden weer nieuwe uitdagingen vonden. Diepe kelders, buizen die vanuit de kelder onder de grond doorliepen, een ballenbak met verstekken, en een hoog balkon tegen een huis aan. Heel veel nieuwe verstekken dus voor onze honden. Deze zijn we niet gewend in Nederland! Afsluitend een examendag met de IRO keurmeester Vladimir Kuchta. Met Ariz heb ik het examen Puinzoeken-B, en geslaagd met maar liefst 282 punten. Dit is een WK Kwalificatie waar we enorm blij mee waren!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page