TopDog Training in Nijmegen

Voor het tweede jaar op rij ndigden wij Jörg Müller, TopDog Trainer uit Ratingen, Duitsland, uit om een seminar te houden op ons appèlveld in Nijmegen.

Jörg is vanaf het begin van de training van Ariz betrokken bij de appèl opleiding. Met mijn 6 maanden oude hond ben ik in 2012 wekelijks naar Ratingen gereden, om bij Jörg een degelijke en intensieve begeleiding te krijgen in het 'contact-systeem', voor sommigen bekend onder de term 'NePoPo'.

Jörg heeft zelf zijn opleiding gehad bij Tobias Oleynik, de oprichter van het concept van TopDog Training en zelf zeer succesvol IPO trainer. Jörg is eerlijk en enthousiast, en kan door middel van heel goede voorbeelden schetsen hoe het leerproces voor de hond verloopt. Hij heeft in de BASIC I en BASIC II seminars een groep hondentrainers door middel van theorie en praktijk weer vele nieuwe inzichten gegeven. Dit leersysteem heeft zich inmiddels bij mij en Ariz bewezen met uitmuntende resultaten op onze examens!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2020 by BVproject met Brigitte Versterre

T  0031 (0)6 29128303   E  info@bv-dogtraining.com   KvK 69840245

don't just play the wind, know the wind.

W I N D I N D I C A T O R